Afla care este trendul acumulatorilor auto in anul 2020.

Dupa cum bine stim acumulatorul auto este inima masinii, fara de care nu este functionala. Acesta de-a lungul timpului a fost intr-o continua evolutie si schimbare, la fel ca si automobilele.

Pentru anul 2020 producatorii de acumulatori confirma continuarea schimbarii pietei, iar trendul este spre acumulatorii cu sistem Start-Stop. Daca in 2010 piata acumulatorilor auto cu sistem Start-Stop era de 2%, in anul 2020 se preconizeaza ca piata sa ajunga la 30%. In prezent 90% din automobilele frabricate ies de pe poarta fabricii cu acumulatori cu sistem Start-Stop.

In ceea ce priveste producatorii de automobile acestia continua dezvoltarea automobilelor eletrice. Daca la aparitia automobilelor electrice problema majora a fost pretul mare al acumulatorilor, in anul 2020 producatorii se axeaza pe reducerea pretului acestor acumulatori. Tinand cont de acest lucru producatorii de automobile eletrice ne asigura ca pana in anul 2022 pretul automobilelor electrice se va apropia de cel al masinilor conventionale cu benzina.

Indiferent daca automobilul tau functionaza cu acumulator conventional plumb-acid sau cu tehnologie Start-Stop, nu iti face griji, pe site-ul nostru www.acumulatorauto.ro, le gasesti pe toate.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X
× Cu ce te putem ajuta?