Termeni și condiții

 

Magazinul online www.acumulatorauto.ro este administrat de compania SC CAMAIO MAG SRL inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J30/551/2019, avand Cod Unic de Inregistrare 41040509, atribut fiscal RO, sediul social in Municipiul Satu Mare, Judetul Satu Mare, Calea Odoreului nr 126.

Toate persoanele care acceseaza site-ul www.acumulatorauto.ro accepta termenii si conditiile mentionate mai jos.

Va rugam sa va asigurati inainte de plasarea unei comenzi, deoarece orice comanda plasata si confirmata este considerata un accord comercial incheiat, aceste rapoarte comerciale sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 34/2014 . Comanda se poate anula in maxim 1 ora de la confirmarea comenzii.

Produsele care au pretul afisat, se afla in stocul local si se pot comanda fara nici o restrictie. Produsele care nu au pretul afisat, se pot aduce la comanda. Pentru detalii va rugam sa ne contactati. De asemenea pentru comenzii mai mari de 2 bucati va rugam sa ne contactati pentru a va putea comunica disponibilitatea produselor dorite.

Comenziile vor fi livrate in 24/48 de ore de la plasarea comenzii. Exceptie facand perioadele de Black Friday si in apropiere de sarbatori cand, curierii nu fac fata livrarilor. Aceste exceptii find anuntate si pe pagina de start a site-ului.

Livrarea produselor care se afla in afara ariei de acoperire a curierului Same Day, vor fi taxate suplimentar cu 30 RON . Cumparatorul va fi informat de aceasta taxa suplimentara pe e-mail sau telefonic. Livrarea produsului nu se va realiza numai dupa aprobarea cumparatorului cu privire la taxa suplimentara

Preturile afisate contin TVA (19%).

Conform legii OUG nr 34/2014 toate comenzile plasate online au dreptul de retur de 14 zile. Perioada de retur expira la 14 zile de la intrarea in posesia fizica a produsului comandat. Acumulatorii returnati nu trebuie sa fie montati pe masina. Daca produsele returnate prezinta urme de uzura, lovituri, zgarieturi, etc, vanzatorul are dreptul de nu returna toata valoarea produsului. In cazul in care produsul returnat este in parametrii, valoarea stornarii va fi egala cu valoarea produsului platit. Atentie valoarea transportului nu se va face retur.

Potrivit legii HG 1138/2008 aveti obligatia  sa predati acumulatori uzati in vederea valorificarii lor. Pentru acumulatorii noi se percepe o taxa de 10%, denumita in lege taxa de depozit. Aceasta taxa va fi inapoiata la predarea acumulatorilor vechi. Acumulatorul vechi poate fi predat in termen de 30 de zile de la achizitia acumulatorului nou, iar taxa de depozit va fi inapoiata integral. Preturile afisate pe site-ul www.acumulatorauto.ro contin taxa de depozit de 10%.

Atat pentru returul produselor noi cat si pentru predarea acumulatorului uzat va rugam sa completati formularul din sectiunea “Retur produse”.

Plasarea unei comenzii este permisa tuturor celor care isi creeaza cont de utilizator.

Vanzatorul nu isi asuma modul de manipulare si transport al acumulatorilor. Daca din diferite motive care tin de curier, acumulatorul se livreaza cu lovit sau deteriorate. Pentru astfel de situatii se va trimite alt produs similar celui comandat sau se vor inapoia bani integral, la alegerea cumparatorului. Pentru a raspunde cat mai promt la astfel de situatii va rugam sa ne contactati in momentul receptiei produsului de la curier.

 

 

X
× Cu ce te putem ajuta?