De ce să cumperi online acumulatori auto.

1.Economie de timp

Trăim într-o perioadă în care timpul este cea mai prețioasă resursă, ea nu este regenerabilă și nici nu se poate crea sau stoca. Achiziționând acumulatori auto online economisești timp, care se pierde cu statul la rând la magazinul de piese auto sau timpul pierdut cu traseul până la magazin. Suntem siguri că vei ști ce să faci cu timpul economisit.

2. Comod și simplu

Poți comanda acumulatorul auto dorit foarte simplu. Este nevoie doar de un dispozitiv cu, conexiune la internet, accesezi site-ul www.acumulatorauto.ro, iți alegi acumulatorul potrivit pentru mașină și îl comanzi, a2a zi primești acumulatorul acasă sau la serviciu. Plătind online poți să comunici curierului să lase acumulatorul la secretariat sau unui vecin, dacă tu nu ești disponibil în momentul acela.

3.Suport tehnic

Dacă pentru tine achiziționarea unui acumulator auto este un mister și nu ști ce acumulator se potrivește mașinii tale, nu este nici o problemă. Iți oferim suport tehnic pentru a comanda acumulatorul potrivit mașinii tale. În funcție de preferințele tale iți oferim suport prin e-mail, Whatsapp, sau telefonic.

4.Siguranța

Unul dintre cele mai importante lucruri din viața noastră este siguranța. În aceste momente cea mai sigură modalitate de plată este plata online. Toate plățile online se realizează printr-un procesator de plăți care este verificat și sigur, și toate plățile sunt securizate 3D. Plătind online nimeni nu poate să iți vadă datele de pe card și nu are posibilitatea să iți fure cardul.

5.Politica de retur

Conform legii OUG nr 34/2014 toate comenzile plasate online au dreptul de retur de 14 zile. Această lege nu se aplică și achizițiilor offline, și nu toți comercianți acceptă returul acumulatorului, după ce acesta a fost achiziționat.

6. Gama de produse

De câte ori nu s-a intâmplat să nu găsești din prima ceea ce căutai? Din fericire, în magazinul nostru online, găsești toată gama de acumulatori auto, indiferent de timpul de mașină vei găsi cel puțin un acumulator care să se potrivească mașinii tale. Poți să îl comanzi simplu și rapid și a2a zi să fi în posesia lui.

7.Progam non-stop de cumpărături

De multe ori se întâmplă ca programul de lucru să fie același cu program magazinelor de profil auto și nu reușești să achiziționezi acumulatorul necesar. Acum poți să achiziționezi online la orice oră acumulatorul auto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X
× Cu ce te putem ajuta?